مقاله روش‌های مؤثر در کاهش تشکیل آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله روش‌های مؤثر در کاهش تشکیل آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش‌های مؤثر در کاهش تشکیل آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش‌های مؤثر در کاهش تشکیل آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش‌های مؤثر در کاهش تشکیل آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی :

تعداد صفحات :۱۶

فرآیندهای حرارتی اگر چه با غیر‌ فعال کردن میکروارگانیسم‌های مضر و آنزیم‌های نامطلوب سبب افزایش ماندگاری مواد غذایی می‌شوند ولی بطور ناخواسته باعث تولید آلاینده‌های شیمیایی خطرناکی چون آکریلامید در مواد‌ غذایی می‌گردند، این ترکیب توسط آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان به عنوان “ترکیب سرطان‌زای احتمالی برای انسان” شناخته شد. FDA/WHO میزان دریافت روزانه آکریلامید را
µg/kg bw 8/0-3/0 تعیین نمود. این در حالی است که مقدار آن در محصولات سرخ شده سیب‌زمینی µg/kg 1500-400 گزارش شده است. با توجه به حداکثر تشکیل آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی و بالا بودن مصرف این محصولات در کشور، با به کارگیری روش‌هایی چون انتخاب واریته‌ مناسب، انبارمانی در دمای بالای C 8، سرخ کردن تحت خلاء یا در دمای کمتر از C120، تخمیر لاکتیکی، خیساندن برگه‌های سیب‌زمینی در اسید‌ استیک، سیتریک، گلیسین، هیدروکلوئیدها، نمک‌ها، آنزیم آسپاراژیناز، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها، می‌توان مقدار آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی را به حداقل رساند.
واژگان کلیدی: آکریلامید، محصولات سرخ شده سیب زمینی، سرطان‌زایی

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.